Dienst

Social Media

Zet jouw merk in de spotlight op social media!

Laat de digitale wereld kennismaken met jouw merk. Of het nu gaat om boeiende posts, pakkende reels, of strategische advertenties, wij zorgen dat je opvalt, connecties legt en schittert in de wereld van social media. Dit alles terwijl je je doelgroep maximaal aanspoort tot actie.

Laat social media voor jouw bedrijf werken

De digitale wereld is overvol, en het geluid kan oorverdovend zijn. Hoe zorg je ervoor dat jouw merk boven dat lawaai uitsteekt en echt contact maakt met jouw doelgroep?

Onze aanpak combineert strategie met creativiteit. We analyseren trends, begrijpen wat jouw publiek beweegt en creëren content die niet alleen opvalt, maar ook converteert. Posts, reels, stories en meer – we hebben het allemaal onder de knie.

MB Reclamebureau is niet zomaar een social media manager; we zijn jouw strategische partner in het digitale domein. Samen maken we van social media een krachtig instrument voor jouw merk.

Beheer

Consistentie is key in de wereld van social media. Met een gestroomlijnde contentkalender, tijdig posten en een empathisch community management (van berichten tot comments), zorgen we ervoor dat jouw merk altijd in gesprek blijft.

Content

Op social media is het van cruciaal belang om op te vallen. Of het nu gaat om meeslepende posts, creatieve reels, boeiende stories of een professioneel profiel; wij zorgen dat jij de show steelt.

Advertenties

Adverteren op social media is een kunst én een wetenschap. Van het opzetten van campagnes, beheren, creëren van aantrekkelijke content, tot het nauwgezet meten van prestaties en optimaliseren voor betere resultaten; wij zorgen voor een ROI waar je blij van wordt.

Onze werkwijze

Ons gestructureerde proces van 4 stappen voor social media zorgt ervoor dat we aan al je behoeften kunnen voldoen en uiteindelijk topkwaliteit kunnen leveren. Zo ben je verzekerd van een passend ontwerp of product!

Kennismaking en start

We beginnen met een grondige kennismaking om jou, je merk en je behoeften te begrijpen. We maken een doelgericht plan om je impact te maximaliseren.

Content maken

Nadat we samen een plan hebben gemaakt, gaan we periodiek aan de slag om boeiende content of advertenties te maken en in te plannen.

Feedback & Aanpassingen

Wij geloven in co-creatie, dus jouw feedback is goud waard. We nemen de tijd om de content samen na te lopen voordat we het publiceren. Zo vormen we samen doeltreffende content of advertenties.

Publicatie & Onderhoud

De grote onthulling! Je post of advertentie gaat de wereld in. Wij houden de prestatie bij, activeren je community door te reageren op comments of berichten en stellen advertenties bij voor maximaal resultaat.

Portfolio

Wacht niet en boost jouw impact op sociale media.

Laat MB Reclamebureau jouw impact op socials transformeren voor de maximale impact die je verdient. Zet de stap vandaag nog.

Testimonials

Ik heb sinds enkele maanden contact met MB Reclamebureau en heb verschillende opdrachten bij hen neergelegd. Hun enthousiasme, gedrevenheid, flexibiliteit en creativiteit zijn terug te zien in het afgeleverde werk. Mijn ervaringen tot nu toe zijn bijzonder positief, en ik hoop dat onze samenwerking nog lang mag duren.

Onze klanten

Veelgestelde vragen

Wij stemmen de keuze van platforms af op ieder bedrijf. Dit is afhankelijk van jullie doelgroep, beoogde interactieniveau en huidige social media landschap. Samen kijken we naar jullie doelen, huisstijl en merkidentiteit, en hierop stemmen de de platforms af.

We raden aan om idealiter meerdere keren per week relevante content te posten om een actieve community te groeien en het maximale te halen uit je inspanningen. Wij plannen de posts van te voren in, zodat deze automatisch op het optimale tijdstip gepost worden. Minder is natuurlijk ook altijd mogelijk, maar eenmaal per week is als minimum aan te raden voor een actieve community.

Zeker! Wij maken, beheren en verbeteren social media advertentiecampagnes met onze social media dienst. Met onze dienst kijken we samen naar welke doelen je met je social media advertentiecampagne wilt behalen, en hierop stellen we je campagne samen. We maken de content, analyseren je resultaten en stellen de campagne waar nodig bij, zodat je het maximale uit je campagne haalt.

Absoluut. Ons community management varieert van reageren op comments en berichten tot het proactief aangaan van interacties met je community namens je bedrijf. Vooraf spreken we duidelijk af hoe we je community management inrichten, en nemen we contact op bij vragen die wij niet kunnen beantwoorden.

We bepalen allereerst in onze kennismaking wat je doelen met social media zijn en hoe we je het beste van dienst kunnen zijn om deze doelen te behalen. Op basis hiervan maken we een contentstrategie, die we periodiek concreet invullen. We maken dan posts, stories en reels voor je kanalen die we dan samen beoordelen en bijstellen waar nodig, zodat dit overeenkomt met je verwachtingen. Verder beoordelen we periodiek of het verwachte resultaat is behaald en wat er beter kan aan de social media strategie.

Verdwaald op social media?

Of je nu net begint of vastloopt op social media, wij zijn je kompas. Neem contact op en ontdek wat er mogelijk is.