Dienst

Branding

Jouw merk begint met branding, laten we zorgen voor een sterk verhaal!

Van herkenbare logo’s tot onvergetelijke slogans, wij creëren een identiteit die zal resoneren met jouw doelgroep. Duik dieper in jouw missie en visie, ontdek je kernwaarden en waardeproposities en laat jouw merk stralen als nooit tevoren.

Branding: Jouw merkverhaal, briljant verteld

Elk merk heeft een uniek verhaal dat het verdient om verteld te worden. Maar hoe breng je dat verhaal over op een manier die blijft hangen in de drukke wereld van vandaag? Daar komen wij in beeld.

Branding gaat niet alleen over kleurpaletten of logo’s; het gaat over het vormen van de ziel en persoonlijkheid van jouw bedrijf. Van strategische positionering tot visuele identiteit, we brengen elk facet van jouw merk tot leven.

Met MB Reclamebureau aan je zijde, kun je erop vertrouwen dat jouw merkidentiteit verder gaat dan alleen oppervlakkige visuals. We graven dieper, begrijpen jouw missie en zorgen ervoor dat jouw verhaal opvalt.

Huisstijl

Jouw merk is uniek, dus waarom zou je eruit zien als alle anderen? Van een stralend logo, een memorabele merknaam, tot een visuele identiteit die tot de verbeelding spreekt en een communicatiestijl die jouw publiek raakt; wij vormen de look & feel die je verdient.

Merkidentiteit

Je merk is meer dan wat je doet; het gaat om wie je bent en waar je voor staat. Samen ontdekken we jouw missie, dromen groots met je visie, graven diep naar je kernwaarden, en scherpen je waardepropositie en USP's aan om jouw unieke plek in de markt te claimen.

Onze werkwijze

Ons gestructureerde proces van 4 stappen voor branding zorgt ervoor dat we aan al je behoeften kunnen voldoen en uiteindelijk topkwaliteit kunnen leveren. Zo ben je verzekerd van een passend ontwerp of product!

Kennismaking

We beginnen met een grondige kennismaking om jou, je toekomstige merk en je behoeften te begrijpen. Hier duiken we diep in de details van je verhaal en ontdekken we samen hoe we dit het beste kunnen vertellen.

Ontwerpen

Hier komt de magie tot leven! We brainstormen, conceptualiseren en schetsen, op zoek naar de huisstijl of merkidentiteit die perfect past en op een authentieke manier je visie en boodschap overbrengt.

Feedback & Aanpassingen

Wij geloven in co-creatie, dus jouw feedback is goud waard. We nemen de tijd om elk detail te perfectioneren, aan te passen en te verfijnen. Samen slijpen en polijsten we tot alles precies goed voelt.

Lancering

De grote onthulling! Jouw huisstijl en/of merkidentiteit is klaar om de wereld te veroveren. We zorgen ervoor dat je alle bestanden, handleidingen en formats krijgt die je nodig hebt.

Portfolio

Begin vandaag nog aan jouw merkrevolutie.

Begin aan de revolutie van jouw merk en laat het stralen als nooit tevoren. Ontdek wat MB Reclamebureau voor je kan betekenen.

Testimonials

Ik heb sinds enkele maanden contact met MB Reclamebureau en heb verschillende opdrachten bij hen neergelegd. Hun enthousiasme, gedrevenheid, flexibiliteit en creativiteit zijn terug te zien in het afgeleverde werk. Mijn ervaringen tot nu toe zijn bijzonder positief, en ik hoop dat onze samenwerking nog lang mag duren.

Onze klanten

Veelgestelde vragen

Branding is van essentieel belang voor de herkenbaarheid, betrouwbaarheid en uitstraling van jouw bedrijf. Een doordachte branding kan je bedrijf maken of breken, en een krachtige merkidentiteit, ondersteund door een passende huisstijl, is cruciaal om je te onderscheiden van je concurrenten.

Onze brandingdiensten zijn gestructureerd in twee onderscheidende trajecten. Het eerste traject (huisstijl) concentreert zich op het opbouwen van een robuust merk met effectieve communicatie. Hierbij inbegrepen zijn visuele identiteitselementen zoals logo’s, typografie, kleurenpaletten, en nog veel meer. Daarnaast omvat dit ook aspecten zoals communicatiestijl en ’tone of voice’. Ons merkidentiteitstraject gaat dieper in op de kern van jouw merk, met de ontwikkeling van een missie, visie, kernwaarden, en het identificeren van unieke verkooppunten (USP’s).

De tijdsduur van een branding-traject varieert afhankelijk van de omvang van de branding-initiatieven. Het volledig herstructureren van een merkidentiteit voor een bestaand bedrijf met meerdere stakeholders vergt meer tijd dan het ontwerpen van een logo voor een start-up met een duidelijke visie voor hun huisstijl. Gemiddeld genomen hanteren we een tijdsbestek van 4 tot 6 weken voor branding-projecten.

Zeker! Een rebranding voor gevestigde bedrijven is een geweldige tool om je bedrijf nieuw leven in te blazen en mee te gaan met de tijd. Een rebranding is verder uitermate geschikt voor een nieuwe fase in je bedrijf of wanneer je aanbod, team, of merkverhaal verandert of versterkt.

Dat kan! Hoewel we aanraden om voor de beste en sterkste merkervaring in de details te treden van je merkidentiteit en een volledige huisstijl te laten ontwerpen, snappen we dat dit niet voor iedereen een geschikte route is. Daarom ontwerpen we bijvoorbeeld ook enkel een logo voor bedrijven die deze start zoeken aan hun huisstijl. We ontwerpen het logo zodat het alsnog de waarden van het bedrijf authentiek uitstraalt in een passend logo. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Heb je vragen over onze diensten voor Branding?

Onzeker waar te beginnen of wat je nodig hebt? Laat ons je gids zijn in de wondere wereld van branding. Neem vandaag nog contact op en start jouw reis naar merksucces.