Drukwerk

Krachtig en aantrekkelijk drukwerk om je boodschap over te brengen

Bij MB Reclamebureau combineren we creativiteit en technologie om drukwerk te produceren dat uw merk versterkt en uw boodschap overbrengt. Of u nu op zoek bent naar visitekaartjes, brochures of promotiemateriaal, wij zorgen voor een naadloze ervaring van ontwerp tot levering.

Wat wij bieden

Onze professionele drukwerk omvat een breed scala aan producten, zoals visitekaartjes, flyers, brochures, posters, banners, roll-up banners en relatiegeschenken. We bieden zowel ontwerp- als drukservices om u een alles-in-één oplossing te bieden. Samen met u ontwikkelen we een ontwerp dat aansluit bij uw merkidentiteit. Dan zorgen wij voor hoogwaardig drukwerk dat resultaten oplevert.

Ons team van experts zorgt voor een nauwe samenwerking met u tijdens het ontwerpproces, zo komt uw visie echt tot leven. Wij bieden een breed scala aan materialen en afwerkingsopties om u een uniek en onderscheidend eindproduct te garanderen.

Onze producten

showcase-image

Visitekaartjes

showcase-image

Flyers

showcase-image

Brochures, magazines en verslagen

showcase-image

Briefpapier

showcase-image

Enveloppen

showcase-image

Posters

Portfolio

Onze tevreden klanten

Klaar om uw boodschap te laten schitteren?
Ontdek de mogelijkheden van ons drukwerk

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd varieert per project. Een visitekaartje kan binnen een week klaar zijn, terwijl een uitgebreide brochure bijvoorbeeld tot enkele maanden kan duren. De doorlooptijd is afhankelijk van het project en de beschikbaarheid van teksten en afbeeldingen.

Moet ik mijn eigen ontwerp aanleveren?

Nee, wij bieden ontwerpdiensten aan om u een alles-in-één oplossing te bieden. Ons team van ontwerpers werkt nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen.

Is er een minimale oplage voor mijn bestelling?

Nee, er is geen minimale oplage. Wij bieden flexibele oplages om aan uw behoeften te voldoen. Kleine oplages zijn mogelijk, maar grotere oplages zijn vaak voordeliger.

Welke materialen en afwerkingsopties zijn beschikbaar?

We bieden een breed scala aan materialen en afwerkingsopties, waaronder verschillende papiersoorten, laminering, UV-lak en andere speciale afwerkingen. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.

Kan ik een offerte aanvragen voor een aangepast drukwerkproject?

Ja, we bieden offertes op maat voor speciale projecten en drukwerk dat niet standaard in ons aanbod is opgenomen. Klik hier voor een offerte.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?

We betrekken u nauw bij het ontwerpproces. Zodra het drukwerk onderweg is, ontvangt u een track & trace-code om uw bestelling te volgen.

Gerelateerde diensten