page-header

Website

Wat je doelen ook zijn, je bereikt ze met een site van MB.

281
Pagina's gebouwd

Wat wilt u bereiken met uw website? Wilt u bijvoorbeeld online gevonden kunnen worden, een blog maken, meer klanten aantrekken, uw bezoekers informeren of klanten online een bestelling laten plaatsen? Wat uw doelen ook zijn, wij helpen u bij het verfijnen van deze doelen en de realisatie van een doelgerichte website.

Welke doelen gaat uw site voor u behalen?

Een website is een geweldige tool om uw doelen waar te maken. Of u nou meer wilt verkopen, klanten wilt helpen bij het vinden van info, uw bekendheid wilt vergroten, nieuws wilt delen of gewoon online vindbaar wilt zijn. We werken samen met u om uw site zo te bouwen dat uw doelen optimaal worden bereikt.

Wilt u sparren over de doelen die u kunt bereiken met uw site?
Neem dan contact met ons op en spar met ons over uw nieuwe site!

Hoe werkt het maken van een nieuwe website?

1 – Consult
Bij een goede site hoort natuurlijk een goed plan. We bespreken met u uw wensen en doelen en overleggen over wat we op de site gaan plaatsen.

2 – Ontwerp
Wanneer we tot een akkoord zijn gekomen over de content van uw site, maken we een volwaardig design voor uw website op maat. De designer houdt rekening met uw wensen en zal deze vertalen naar een gebruiksvriendelijk, mobielvriendelijk en doelgericht ontwerp.

3 – Ontwikkeling
Zodra het design is goedgekeurd, gaan we verder met het bouwen van uw site. Uw website wordt professioneel gebouwd door een webdeveloper die verstand heeft van zijn vak. Hij of zij zal uw website in WordPress ontwikkelen en installeert daarbij de nodige plug-ins en modules. WordPress staat bekend om zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid, zo heeft u nog jarenlang plezier van uw site en kunt u deze eventueel zelf beheren.

4 – Testen en opleveren
Zodra de developer zijn werk heeft afgerond testen we uw site uitvoerig voor correcte functionaliteit, ook op mobiele apparaten. Wanneer dit akkoord is, presenteren wij het eindresultaat aan u en installeren we de website voor de lancering!

Deze stappen gelden natuurlijk ook voor het vernieuwen van een bestaande website!

Portfolio

Bekijk hier de websites die wij hiervoor gebouwd hebben.
Klaar om uw website te laten maken door professionals?
Uw professionele website snel online, geef vandaag nog uw opdracht door!