page-header

Webportal

Wat uw applets en informatiestromen ook zijn, u gebruikt ze veilig en overzichtelijk in een portal van MB.

11.145
Rijen opgeslagen
in onze databases

Wij kunnen uw onderneming beter en efficiënter laten draaien met een webportal. Hoe groot of klein uw onderneming ook is, iedereen heeft profijt van een webportal. Niet alleen kunt u handelingen automatiseren en door werknemers laten uitvoeren, u heeft ook informatie centraal opgeslagen en communiceert duidelijker.

Hoe verbetert een portal mijn bedrijfsproces?

Met een webportal heeft u een online systeem wat op maat is ingericht wat is ingericht om uw bedrijvoering en communicatie efficiënter te laten verlopen. U kunt in een webportal zaken automatiseren, diensten en systemen aansturen of linken, berekeningen maken en nog veel meer!

Samen met u sporen we de zwakke punten in uw bedrijfsproces (bottlenecks) op en kijken we hoe we deze met behulp van en webportal voor u gaan verbeteren. Door het efficient en creatief inzetten / combineren van mogelijkheden en diensten, krijgt u meer zaken beter voor elkaar in aanzienlijk minder tijd.

Weten hoe wij uw bedrijfsproces gaan verbeteren?
Laten we eens bespreken wat een webportal voor uw bedrijf kan betekenen.

Mix & Match je portal

Door diensten en systemen creatief in te zetten komt men vaak tot waardevolle oplossingen voor problemen of casussen. Wat doet u bijvoorbeeld met een betalingsmodule (zoals Mollie) en e-mailfunctionaliteit op uw website? Met de combinatie van deze twee diensten kunt u bijvoorbeeld al betaalverzoeken sturen, een factureringssysteem maken en een webshop voor digitale content maken! Stelt u zich eens voor hoe veel mogelijkheden dit biedt voor uw bedrijf.

Portfolio

Bekijk de webportals die andere bedrijven efficiënter hebben gemaakt
Ook u wilt efficiëntere processen. Laten we beginnen
Start het samenstellen van uw webportal, wij staan voor u klaar.