page-header

Webapp

Wat uw app-idee ook is, u realiseert met een webapp van MB.

6.650
Geld bespaard
door web ipv native te gebruiken

Een webapp is in feite een webportal die 100% geoptimaliseerd is voor mobiele weergave. Wanneer dit portal aan het beginscherm van uw toestel wordt vastgemaakt, is het verschil tussen een normale app en een webapp bijna niet te onderscheiden. Een webapp draait ook in volledig scherm en kan onafhankelijk van de browser worden gedraaid. Zo is je app meteen voor ieder apparaat geschikt!

Wat is uw app-idee?

Vele merken, bedrijven en personen komen vaak met creatieve en levensvatbare concepten voor apps, maar kunnen dit helaas niet ontwikkelen vanwege de hoge kosten en de steile leercurve van het ontwikkelen van een app. Omdat een normale app voor ieder platform opnieuw gemaakt moet worden en via de desbetreffende app store moet worden verspreid, is een webapp een goed en zelfs flexibeler alternatief! Doordat het in feite een “normale website” is, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos! Laat uw creativiteit de vrije loop! Welke app kunnen we binnenkort voor u maken?

Mogen wij u inspireren om een effectieve app te maken?
Spar eens met ons over uw app-idee! Wellicht kunnen wij uw app snel en kostenefficiënt ontwikkelen!

Hoe werkt het ontwikkelen van een webapp?

 1. Consult
  Allereerst kijken we naar wat uw wensen zijn voor de app en stellen we op basis daarvan duidelijke eisen en doelen voor uw app.
 2. Ontwerp
  Wanneer de doelen en eisen vaststaan, vertalen wij dit naar een gebruiksvriendelijk en efficiënt design. Wij houden rekening met uw eisen en ontwerpen uw app conform uw huisstijl.
 3. Ontwikkelen (developen)
  Nadat u tevreden bent met het ontwerp, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van uw webapp. Dit is veruit het grootste gedeelte van het totale proces. Wij zullen hier veel werk verrichten, terwijl u hier minimale input hoeft te geven.
 4. Testen en verbeteren
  Nadat onze developers de app gereed hebben, kunnen we de app samen uitgebreid testen. Wij demonstreren u nu het eerste officiële prototype en demonstreren de functionaliteit. We blijven de app verbeteren tot de app het gewenste eindresultaat heeft bereikt.
 5. Oplevering
  Zodra de app uw en onze goedkeuring heeft ontvangen en we zeker weten dat de app optimaal functioneert, is het tijd voor de officiële oplevering. De webapp is nu afgerond en kan door gebruikers worden geïnstalleerd!

Portfolio

Bekijk hier de websites die wij hiervoor gebouwd hebben.
Klaar om uw app-idee tot leven te brengen?
Vul dan ons bestelformulier in en we nemen dan contact met u op om uw idee te bespreken.