Webanalyse en SEO

Vergroot uw online zichtbaarheid en behaal blijvend succes

Zet uw bedrijf op de digitale kaart met onze Webanalyse en SEO diensten. Wij helpen u om beter vindbaar te worden in zoekmachines en bieden u inzicht in uw websiteprestaties.

Wat wij bieden

Bij MB Reclamebureau bieden we een uitgebreid pakket aan webanalyse- en SEO-diensten, van zoekwoordenonderzoek tot technische SEO-audits en optimalisatie. Ons doel is om u te helpen bij het opbouwen van een sterke online aanwezigheid en het verbeteren van uw zoekmachinerankings. Met de inzet van Google Analytics, bedrijfsprofielen en Search Console, zorgen wij ervoor dat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

Onze pakketten

Basispakket
Een solide basis voor uw online aanwezigheid
250

/ maand

Het Basispakket biedt u de essentiële tools om uw online zichtbaarheid te verbeteren, waaronder zoekwoordenonderzoek, Google Analytics en Search Console implementatie.

Nu starten
Pro pakket
Maximale impact voor uw bedrijf
400

/ maand

Het Pro pakket omvat alles uit het Basispakket, plus geavanceerde SEO-optimalisaties zoals Schema markup implementatie en technische SEO-audits voor maximale resultaten.

Nu starten
Local pakket
Lokaal vindbaar in uw zoekmachine
400

eenmalig

Het Local pakket biedt een basis voor je vindbaarheid in de buurt. Het is een eenmalige optimalisatie waarbij we uw zichtbaarheid in de buurt boosten.

Nu starten

Succesverhaal: Brandweer Trainingscentrum Kleefse Waard

Onze samenwerking met Brandweer Trainingscentrum Kleefse Waard heeft geleid tot indrukwekkende resultaten, met een stijging naar de eerste pagina in 60% van hun trainingen en een toppositie in 83% van de lokale zoekopdrachten. Dit succes werd bereikt door een grondige analyse van de oude website, het herbouwen van de website met SEO in het achterhoofd, en het optimaliseren van de pagina’s voor zoekmachines en gebruikersstatistieken.

Lees hier het volledige artikel “SEO gaat als de brandweer”.

Klaar om uw online zichtbaarheid te vergroten?
Neem de eerste stap naar blijvend succes

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van SEO-optimalisatie?

SEO is een proces op lange termijn. Het kan enkele maanden duren voordat u significante verbeteringen ziet in uw zoekmachinerankings en online zichtbaarheid.

Is SEO geschikt voor mijn bedrijf?

SEO is geschikt voor vrijwel elk bedrijf dat zijn online zichtbaarheid wil vergroten en meer klanten wil aantrekken via zoekmachines.

Wat is het verschil tussen het Basis- en Pro pakket?

Het Basispakket biedt de essentiële SEO-diensten, terwijl het Pro pakket uitgebreidere en geavanceerdere SEO-optimalisaties bevat voor een maximale impact op uw zoekmachinerankings en online zichtbaarheid.

Hoe kiest MB Reclamebureau de zoekwoorden voor mijn website?

Ons team voert een grondig zoekwoordenonderzoek uit, rekening houdend met uw bedrijfsdoelen, concurrentie en zoekgedrag van uw doelgroep om de meest effectieve zoekwoorden voor uw website te selecteren.

Wat is Schema markup en waarom is het belangrijk?

Schema markup is een gestructureerde gegevensopmaak die helpt zoekmachines om de inhoud van uw website beter te begrijpen en te presenteren. Het implementeren van Schema markup kan uw zichtbaarheid in de zoekresultaten verbeteren en het aantal klikken naar uw website verhogen.

Biedt MB Reclamebureau ook lokale SEO-diensten?

Ja, we bieden lokale SEO-diensten aan, waaronder het optimaliseren van uw bedrijfsprofiel op Google Mijn Bedrijf en het verbeteren van uw zichtbaarheid in lokale zoekopdrachten. Ons “Local” pakket bevat een eenmalige optimalisatie voor deze diensten.

Hoe kan ik de voortgang van mijn SEO-campagne volgen?

Wij bieden regelmatige rapportages en updates over uw SEO-campagne, zodat u op de hoogte blijft van de voortgang en resultaten.

Bestelformulier: Coming soon

Neem voor nu contact met ons op via (026) 234 0 567 of via onze contactpagina om van start te gaan!

We werken nog aan een bestelformulier voor onze Webanalyse en SEO dienst. Voor nu staan we voor u klaar via e-mail, telefonisch, livechat en het contactformulier op onze contactpagina. U kunt ons ook bereiken via één van de contactmethoden hiernaast/hieronder.

Livechat
Klik op de button rechtsonder om te chatten

Contactformulier
Klik hier om naar de contactpagina te gaan

Telefoon, WhatsApp
(026) 234 0 567