Terminal Server

Terminal Server

Met een Terminal Server heeft u uw bedrijf volledig in de cloud. Uw data is veilig opgeslagen in een gecontroleerd datacentrum in Nederland. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld back-ups, harde schijven en resource management!

Waarom u een terminal server nodig heeft

In het bedrijfsleven gaan steeds meer zaken digitaal. Veel grote bedrijven stoppen veel geld in robuuste ICT-Systemen en datacentrums. Helaas kunnen kleinere of middelgrote bedrijven dit vaak niet betalen. Toch is het voor ieder bedrijf belangrijk om veilig te werken. Heeft u er wel eens over nagedacht wat de gevolgen kunnen zijn bij een stroomstoring? Of als uw apparatuur kapot gaat? Heeft u voldoende back-ups?

Met een Terminal Server van MB Reclamebureau beschermt u zich van de ongemakken die kunnen voorkomen met computers en uw data. U beschikt dan over een robuust systeem zoals de grote bedrijven, tegen een lage prijs. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

  • Robuust
  • Betrouwbaar
  • 24/7 Online
  • Overal en altijd werken

Cloud

Met een Terminal Server heeft u uw bedrijf volledig in de cloud. Uw werkzaamheden worden uitgevoerd op een krachtige server, zodat u overal en altijd kunt werken zoals u gewend bent. Op vrijwel ieder apparaat! Wilt u in de trein werken met een iPad? Op kantoor komen en verder gaan waar u gebleven was? Met een Terminal Server kan dat allemaal!

Opslag

Omdat uw server is geplaatst in een datacentrum, kunt u makkelijk meer opslag toevoegen. In een oogwenk kunnen we op verzoek meerdere terabytes toevoegen aan uw server. Tegen een goedkope prijs! Op dit moment krijgt u maar liefst 2 TB voor slechts €20/mnd. Dat zijn zeeën van ruimte tegen een zeer lage prijs!

Betrouwbaar

Het is natuurlijk belangrijk dat de server betrouwbaar is. Uw server staat in een robuust datacentrum. Het datacentrum beschikt over een snelle internetverbinding met redundante netwerkpoorten. De onverstoorbare stroomvoorziening zorgt ervoor dat de servers altijd stroom krijgen; in geval van een stroomstoring worden automatisch dieselgeneratoren geactiveerd. Zo blijft uw server altijd bereikbaar, zelfs in een onvoorziene situatie!

Veilig

Uw server is beveiligd tegen onvoorziene omstandigheden, maar wat als iemand het op uw server zelf gemunt heeft? Gelukkig heeft deze persoon geen schijn van kans. Uw server staat in een veilig datacentrum. Het datacentrum beschikt over 24/7 beveiliging. Biometrische identificatie en camerabeveiliging zorgen ervoor dat uw server veilig staat. Mocht er brand uitbreken beschikt het datacentrum over een branddetectie- en blussysteem. Ook wordt er iedere 4 uur een back-up gemaakt van uw server, gewoon voor de zekerheid!

Milieu

Ook houden we rekening met het milieu. Het datacentrum waarin uw server staat is 100% CO2 neutraal en het draait alleen op groene stroom. Zo bent u niet alleen veilig, maar ook milieubewust bezig!

Opschaalbaar

Wanneer uw bedrijf goed loopt, moet u natuurlijk gemakkelijk kunnen opschalen. Dankzij de mogelijkheid om live te verplaatsen, kunnen we uw server gemakkelijk upgraden naar een krachtiger systeem. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u genoeg capaciteit heeft.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Laat u inspireren door MB Reclamebureau.
Vraag een vrijblijvend aanbod aan!

Wilt u meer informatie ontvangen?

We vertellen u graag meer over Terminal Servers!
Neem contact met ons op.