Programmaboekje FON Events

gallery-item

Het maken van een complementair programmaboekje voor een uitstapje van FON Events’ klant vonden we een erg leuke opdracht om te doen! Niet alleen hebben we hier onze design- en DTP skills een flink laten knallen, we hebben ook een mooie cross-over gemaakt met MB Digital! Het boekje was namelijk bedoeld als extraatje bij een uitstapje, dus er moesten ook looproutes in het boekje worden vermeld. Echter, moest er soms na een blok vrije tijd verzameld worden op een gezamelijk punt, dus er was geen startlocatie! Hoe lossen we dit op?

Simpel! We hebben nieuwe pagina’s gemaakt op de website van FON, en hebben hieraan een route-widget voor mobiel toegevoegd. QR Code in het boekje die verwijst naar de pagina met de widget en zie daar; een programmaboekje met ingebouwde routeplanner!

Verder hebben we natuurlijk samen met FON Events gekeken naar de content voor in het boekje. We hebben veel belangrijke informatie en praktische zaken op een overzichtelijke manier in het boekje kunnen verwerken. Dit boekje werd uiteindelijk door gasten zeer op prijs gesteld. FON Events gaat nèt dat extra stapje om de beste beleving te geven.

 

Klant: FON Events

Product: Brochure

Drukdatum: 30 juli 2018

  • Gedrukt als eindformaat A6, zeer praktisch om mee te nemen!
  • Belangrijke info, praktische tips en de planning gemakkelijk in één boekje
  • Praktische QR-Codes voor live routebeschrijvingen verwerkt in het boekje
  • Design en lay-out aangepast op formaat voor optimaal overzicht
  • FON Events huisstijl subtiel verwerkt in het boekje