page-header

leonardusgitaren.nl

Om de webshop van Leonardus Gitaren te mogen maken was ons een grote eer. Leonardus Gitaren is een gitaarmaker en gitaarwinkel gevestigd in Driel. Een instrument en in het bijzonder een gitaar is zo’n bijzonder product. Muziek kan mensen bewegen en het is heel persoonlijk. Het vakmanschap en de passie waarmee deze gitaren worden gemaakt is ongekend. Alle reden dus voor ons om ons beste beentje voor te zetten en onze eigen craft te laten spreken.

In de webshop van Leonardus Gitaren draait het meer om sfeer en persoonlijkheid dan dat het draait om conversie en statistieken. (Al moesten we er bij deze webshop natuurlijk ook over nadenken.) De webshop heeft warme kleuren en is overzichtelijk ingedeeld.

We hebben verder alle ruimte gegeven om het verhaal van Leonardus te kunnen vertellen en om zijn meesterwerken in volle glorie te kunnen aanschouwen. Op de productpagina staan zijn bijzondere gitaren in de spotlight en kunnen de gitaren tot in groot detail worden aanschouwd. Er is bewust gekozen om geen prijs te vermelden, aangezien je een gitaar niet op het oog kan kopen. Je moet het voelen.

Projectomschrijving
  • Webshop met karakter en persoonlijkheid
  • Productfoto's zijn de main focus, er zijn bijv. geen winkelmandjes, bestelpagina's of prijzen
  • Hoge kwaliteit foto's in combinatie met zoom zorgen ervoor dat de gitaren optimaal tot zijn recht komen

 

Klant: Leonardus Gitaren

Diensten: Web Services, Hosting, Digital

Opleveringsdatum: 19 augustus 2017