page-header

brandweertraining.nl

Het bouwen van de nieuwe website van Brandweertrainingscentrum Kleefse Waard was voor ons een mooie opdracht. De website destijds had zo enkele problemen en tekortkomingen, maar er was een groter probleem. De site was niet goed vindbaar op Google!

Wij hebben de site destijds grondig onderzocht en hebben besloten om de content opnieuw vast te stellen en de customer journey door de site in kaart te brengen. Na uitgebreid overleg en het categoriseren van trainingen kwamen we met een vernieuwd design.

In het vernieuwde design is er rekening gehouden met wat de bezoeker wilt weten, in welk stadium de bezoeker is voor besluitvorming en natuurlijk hoe zoekmachines de informatie categoriseren. We hebben hierna oude content verbeterd of verwijderd en hebben veel nieuwe content gemaakt.

Verder hebben we de informatie duidelijker geplaatst en helpen we mensen met duidelijke knoppen en call-to-actions, zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden wat ze willen. Ook zoekmachines kunnen nu vinden wat ze zochten. Dat heeft gezorgd voor een flink hogere rating en conversie!

Projectomschrijving
  • Nieuwe content gemaakt en oude verbeterd
  • Customer journey in kaart gebracht en dit verbeterd
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)
  • Aanmeldformulier gemaakt, zo komt de info bij de juiste verantwoordelijke

 

Klant: Brandweer Trainingscentrum Kleefse Waard

Diensten: Web Services, Digital, Hosting

Opleveringsdatum: 4 juli 2017