MB Hosting

Geavanceerde mogelijkheden, simpel beheren

Iedereen met een eigen website of e-mailadres heeft ermee te maken: Hosting.

Wij bieden snelle, veilige en betrouwbare hosting met topklasse service. U kunt zonder technische kennis aan de slag en gemakkelijk met een e-mail, telefoontje of zelfs appje wijzigingen aanbrengen!

Diensten
Allemaal met onze geweldige service
Klaar om over te stappen op snelle en stabiele servers en de beste service?
Bekijk dan nu onze scherpe tarieven voor domeinnamen, terminal server en web / e-mail hosting!
95
Domeinen
in beheer
49
E-Mailadressen
geregistreerd
907.81GB
Data verstuurd en ontvangen
gem. per jaar
9x
Volledig Wikipedia
7-Zip compressie, XML dump

Onze tevreden klanten

Dit zijn de klanten die Hosting bij ons afnemen.
Heeft u een vraag over hosting of wilt u een persoonlijk advies?
Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!
Domeinnaam
vanaf
1,95

/mnd.

Bekijk
E-Mail hosting
vanaf
2,50

/mnd.

Bekijk
Webhosting
vanaf
4,95

/mnd.

Bekijk
Terminal Server
vanaf
79,95

/mnd.

Bekijk

 • Postbus 5140, 6802 EC Arnhem
 • (026) 234 0 567
 • support@mbreclamebureau.nl

MB Hosting is onderdeel van MB Reclamebureau.

Veelgestelde vragen
Simpele uitleg
 • Hoe krijg ik nu een website online?

  Om een website online te krijgen, heeft u een domeinnaam en webhosting nodig. Zodra u dit heeft, bent u in theorie klaar om aan de website te beginnen! U kunt nu uw website uploaden naar uw hosting en zo naar uw domeinnaam. Ook kunnen wij eenvoudig WordPress voor u installeren. Wilt u graag uw website door een expert laten maken? MB Web Solutions weet raad.

 • Ik wil alleen kunnen mailen vanaf mijn eigen domeinnaam.

  Dat kan! Bestelt u dan een E-Mailhosting pakket. Heeft u meer nodig dan het aantal bijgevoegde e-mailadressen? Geef dit dan aan op de pagina van E-Mailhosting.

 • Hoe werkt het bestellen?

  Wanneer u voor het eerst hosting afneemt, nemen we contact met u op om uw bestelling en eventuele vragen door te nemen. Wanneer dit naar tevredenheid is afgerond zullen we onze dienstverlening beginnen. U krijgt dan de gegevens van uw contactpersoon. Deze contactpersoon staat dan voor u klaar om wijzigingen door te voeren, vragen te beantwoorden of om nieuwe diensten af te nemen. Hoe u contact opneemt, is aan u!

  U kunt dan dus zelfs via bijvoorbeeld Facebook of WhatsApp gemakkelijk een domeinnaam registreren!

 • Wat is hosting überhaupt?

  Goed dat u het vraagt! Hosting is simpel gezegd het aanbieden van servers voor het uitvoeren van diensten via het internet.

  Wanneer u bijvoorbeeld een website in de lucht wilt hebben, heeft u een domeinnaam en webhosting nodig. Hierin is de domeinnaam het adres van uw website, bijvoorbeeld mijn-website.nl. Maar een adres is natuurlijk niets zonder een huis, dus u heeft ook webhosting nodig. Webhosting zorgt er eigenlijk voor dat u uw website in de lucht kan hebben. U huurt dan een klein stukje van een server in een datacentrum die dan uw website zal aanbieden aan bezoekers.

  Echter geldt dit niet alleen voor websites, maar ook voor grotere applicaties of zelfs hele computers. De Terminal Servers die wij aanbieden kan je je voorstellen als een computer op afstand in een datacentrum. Dat is erg handig om overal bij je bestanden te kunnen en te kunnen werken met je eigen systeem.

 • Mijn vraag is hier niet beantwoord.

  Dat vinden we erg vervelend om te horen! We komen graag te weten welke vraag u nog heeft! Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!