page-header

Webanalyse & SEO

Web optimalisatie

Test, Constateer, Verbeter.

Is uw website goed bruikbaar maar lukt het maar niet om uw doelen te behalen? Verkoopt u niet genoeg, krijgt u geen reacties op uw formulier of kunnen bezoekers niet de informatie vinden die ze nodig hebben? Dan is het tijd om uw website te laten optimaliseren. Met behulp van data gaan we kijken waar de zwakke punten van uw website zitten en verbeteren deze voor u, net zo lang tot uw website perfect is. De customer journey van uw klanten wordt tevens in kaart gebracht en op basis daarvan worden tevens verbeteringen doorgevoerd.

Web usability

Accessibility by design

Online succes begint bij een goede website. Maar is uw website wel gebruiksvriendelijk? Wij verdiepen u in uw doelgroep en nemen uw website met onze sterke analystische skills en verstand van zaken onder de loep. Wat u terugkrijgt is een uitgebreid en onderbouwd rapport hoe we uw gebruiksvriendelijkheid kunnen verbeteren. Wanneer u wilt laat u deze zaken direct aanpakken door de developers van MB Web Solutions. Zo minimaliseert u de kans dat gebruikers afhaken of uw site zelfs helemaal niet kunnen gebruiken.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie

Gemakkelijker gevonden worden door zoekmachines, hoe doe je dat? Online gevonden worden begint bij een goede website. Een goede website met relevante inhoud wordt hoger geplaatst in zoekmachines dan een brede set aan keywords. Vaak kunnen we op eenvoudige wijze grote resultaten behalen voor onze klanten. Zo krijgt uw website de aandacht die het verdient.

Klaar om resultaat te behalen met uw website?
Laat uw website door ons analyseren, optimaliseren of adverteren.
Een greep uit ons portfolio

SEO gaat als de brandweer

Stijgen in online zoekmachines met je gewenste trefwoord. Dat klinkt de meeste ondernemers als muziek in de oren. Zo ook Brandweer Trainingscentrum Kleefse Waard in Arnhem. Ondanks het hebben van een website en hun goede reputatie door de jaren heen, wilde het maar niet lukken om goed gevonden te worden in online zoekmachines.

Tegenwoordig staat Brandweer Trainingscentrum Kleefse Waard met 60% van zijn trainingen op de eerste pagina. In 83% van de lokale zoekopdrachten staan ze zelfs op de eerste plek.

Hoe hebben we dat gedaan? Alleereerst hebben we de oude website geanalyseerd en zijn we samen tot de beslissing gekomen om de website te herbouwen. Hierbij hebben we al in de kern en structuur van de website rekening gehouden met zoekmachines. Hierna hebben we verder de pagina’s zelf geoptimaliseerd voor zoekmachines door de content zo zoekmachine-vriendelijk mogelijk te maken en door in te spelen op gebruikersstatistieken.