page-header

Creative Concepts

Campagnes

Creatieve marketing werkt beter

Hoe kunt u opvallen in de sleur van advertenties, marketing en gesponsorde berichten? Het lijkt steeds lastiger te worden, maar wij geloven dat we een simpele oplossing hebben: wees anders!

Doordat advertenties steeds meer op elkaar zijn gaan lijken, valt u niet meer op met een normale advertentie. Gebruik bijvoorbeeld een ongebruikelijk medium of zet traditionele media creatiever in, zo behaalt u meer resultaat uit uw campagne.

Digital Signage

Dynamisch, duidelijk en mooi!

Heeft u een fysieke locatie? Mooi! Dan kunnen wij uw locatie verbeteren met Digital Signage. Het plan van aanpak is eenvoudig: plaats een beeldscherm (of gebruik een bestaande) en plaats op dit beeldscherm content die dynamisch gewijzigd kan worden. U heeft in één klap een reclamebord, bewegwijzering, informatiebord en een interactief spel in 1.

Hoe verbetert dit uw gebouw? Enkele voorbeelden: bij zaal- of lokaalverhuur verwelkomt u gasten communiceert u de indeling, op kantoor vermeldt u wie aanwezig is en geeft u het laatste nieuws, tijdens events communiceert u de planning en geeft u de beste social media posts weer. Voor iedere case een digital sign!

Wilt u een van bovenstaande diensten of een maatwerk oplossing?
Laten we uw opdracht of boodschap eens bespeken. We zullen u verassen.
Een greep uit ons portfolio

Let me take a selfie (with your filter)...

Bij Social Media marketing denken mensen meteen aan de vele advertenties die in hun nieuwsfeed, tijdlijn of app staan. Deze vorm van reclame kan effectief zijn, mede door de goede targetmogelijkheden, maar het mist vaak de interactiviteit.

Dat is waar onze geofilters van pas komen! Met geofilters bereikt u uw (jonge) doelgroep in het moment wanneer ze een foto of video maken op Snapchat tijdens uw aangegeven tijd of op uw aangegeven locatie. Zij zullen uw filter – wat eigenlijk meer een frame of overlay is – zien wanner zij hun foto bewerken. Kiezen zij ervoor om een foto met uw filter te versturen, delen ze uw boodschap met hun hele kring! Erg interactief en effectief!