Grafische vormgeving

Grafische vormgeving voor een professionele identiteit en assets

Bij MB Reclamebureau helpen onze getalenteerde grafische vormgevers je bij het creëren van een unieke en professionele visuele identiteit die jouw bedrijf doet opvallen en groeien.

Wat wij bieden

Bij MB Reclamebureau bieden we een breed scala aan grafische vormgevingsdiensten om uw bedrijf te helpen groeien en opvallen. Onze deskundige ontwerpers werken nauw met u samen om unieke en effectieve ontwerpen te creëren voor branding en identiteit, content design voor social media, print design, en signage en tentoonstellingen. We hebben ervaring in diverse sectoren, waaronder bouw, zakelijke dienstverlening, retail, horeca en evenementensector, waardoor we in staat zijn om ontwerpen te leveren die perfect aansluiten bij de unieke behoeften en uitdagingen van uw bedrijf.

Of u nu op zoek bent naar een sterk logo en huisstijl, effectieve social media content, aantrekkelijke verpakkingen en labels of indrukwekkende beursstands en bewegwijzering, wij zorgen ervoor dat uw ontwerpen opvallen en uw boodschap effectief overbrengen. We werken nauw samen met onze drukwerk dienst om ervoor te zorgen dat uw ontwerpen naadloos worden vertaald naar hoogwaardige prints, waardoor u altijd kunt rekenen op een gestroomlijnd en zorgeloos proces.

Case study: Succesvolle labels in de bouwsector

Een importeur van producten in de bouwsector benaderde ons voor het ontwerpen van tientallen productlabels en verpakkingen die voldeden aan de Nederlandse wetgeving. We ontwikkelden etiketten in verschillende huisstijlen, waaronder het lijmmerk zelf en private label voor Nederlandse verkooppunten. Bij elke private label klant hielden we rekening met de bestaande huisstijl of ontwierpen we een nieuwe. Door nauw samen te werken met de klant en hun wensen te begrijpen, leverden we effectieve en aantrekkelijke ontwerpen die zowel aan de wetgeving als aan de verwachtingen van de klant voldeden.

Onze diensten

Onze tevreden klanten

Klaar voor visuele impact?
Laat onze grafische vormgevers jouw merk naar een hoger niveau tillen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een grafisch ontwerp te maken?

Afhankelijk van de complexiteit van het project en de benodigde revisies kan een grafisch ontwerp variëren van enkele dagen tot enkele weken. We zullen altijd een realistische tijdlijn geven bij het opstellen van een offerte.

Kan ik mijn bestaande logo of huisstijl laten aanpassen?

Zeker! We kunnen uw bestaande logo of huisstijl aanpassen om deze te verbeteren of te moderniseren.

Is er een limiet aan het aantal revisies voor een ontwerp?

Hoewel we altijd streven naar tevredenheid bij onze klanten, zullen we bij het opstellen van een offerte een bepaald aantal revisies opnemen. Standaard omdat een project 2 revisies. Extra revisies kunnen worden besproken en toegevoegd indien nodig.

Kan ik zelf de inhoud van mijn ontwerpen aanpassen?

Indien gewenst, kunnen we bestanden leveren in bewerkbare formaten zodat u zelf wijzigingen kunt aanbrengen (tegen meerprijs).

Ontwerpen jullie ook voor digitale media, zoals websites en social media?

Ja, we bieden content design voor digitale media, zoals social media posts en website graphics.